Hva skal inkluderes i arbeidsoppgaver til et rengjøringsfirma?

Rengjøringsfirmaer tilbyr sine tjenester ikke bare i private hus, men også på kontorer, lager, medisinske institusjoner, offentlige etater og skoler, dvs. alle steder der det å ansette et eksternt selskap for å holde orden, er et must. I Norge blir de mer og mer populære, og tjenestene de leverer, oppfyller høye standarder. Å leie et rengjøringsfirma er ofte mer praktisk enn å vaske selv eller ansette en renholder. På grunn av mange plikter klarer privatpersoner ofte ikke å opprettholde et tilstrekkelig nivå av renslighet hjemmet.

Det grunnleggende omfanget av tjenester til et rengjøringsfirma

Det grunnleggende tilbudet til et rengjøringsfirma inkluderer daglig rengjøring, der ansatte rydder og vasker gulv laget av forskjellige materialer. De utfører disse oppgavene ved bruk av noe utstyr eller manuelt. Tjenesten inkluderer også rengjøring av bad og støvsuging. Innen generell rengjøring vasker ansatte fra rengjøringsfirmaet fasader og vinduer, steingulver og vedlikeholder dem ved hjelp av krystalliseringsmetoden som beskytter gulvet. Det gjelder hovedsakelig overflater laget av stein, som granitt, marmor eller travertin. Takket være denne behandlingen får gulvet glans, blir motstandsdyktig mot forskjellige typer riper og ordentlig sikret, samt sklisikkert. Krystallisering brukes på steder med stor trafikk, hovedsakelig på hoteller, restauranter, kontorer osv. Takket være dette blir gulvet motstandsdyktig mot absorpsjon av smuss og slitasje.

Generell rengjøring inkluderer også påføring av beskyttende lag på gulv laget av forskjellige materialer. Rengjøringsfirmaet utfører også spesialisert arbeid som består i å rydde bygninger før de tas i bruk. Som en del av denne tjenesten vasker de ansatte ikke bare vinduer ved hjelp av en industriell fjellklatringsmetode, men også bygningens fasader. De beskytter takene ved å fjerne istapper som har vært der lenge og som er spesielt farlige. Som en del av spesialiserte tjenester rydder de tepper og polstrede møbler ved hjelp av forskjellige metoder, samt datautstyr som: datamaskiner, kopimaskiner, skrivere, telefoner og andre apparater på kontorer eller offentlige institusjoner.

Rengjøringsfirmaet tilbyr tilleggstjenester bestående av levering av profesjonelle vaskemidler og hygieniske materialer for bruk av bedrifter der de tilbyr tjenester. De inkluderer også å fjerne søppel, måke snø og vedlikeholde plenen rundt anleggene. De ansatte i rengjøringsfirmaet tilbyr tjenester for spisesteder og kjøkken ved å desinfisere og deratisere dem. Som en del av grunnleggende tjenester rydder de også loft, fyrrom, kjellere, vaskerier, garasjer, biler og tar seg av graver.

Hvis tjenester leveres til et industriselskap, inkluderer tilleggsarbeid også maskinrengjøring av for eksempel lager eller industrihaller. De tilbyr også tjenester for offentlige bruksområder. Rengjøringsfirmaer tilbyr rydding av uteområder, også for bygningsavfall, snø eller blader. De har ansatte som har relevent opplæring og erfaring i å utføre profesjonell rengjøring av forskjellige bygninger og områder ved bruk av spesialutstyr og effektive kjemiske preparater. Dette gjør at de kan imøtekomme enhver utfordring, til og med den mest kompliserte.

Hvilke midler og utstyr bruker rengjøringsselskaper?

Rengjøringsfirmaer sørger for at deres ansatte får passende og effektive midler og utstyr. Hver av dem skal være utstyrt med en rengjøringsvogn, da de ofte tar seg av store områder. Utstyret til en slik vogn bør omfatte: bøtter og mopper med utvrider og håndtak for søppelsekker, også for deres sortering. Det nødvendige utstyret er selvfølgelig en støvsuger, ofte stor, industriell, for å rydde opp i steder etter oppusing eller de med mye støv, for eksempel industrihaller, verksteder og lager.

Selskaper som spesialiserer seg på rengjøring av private leiligheter eller kontorer er derimot utstyrt med vanlige støvsugere til hjemmet som er av god kvalitet. En gulvvaskemaskin brukes til å vaske gulv, som oftest brukes den til å rydde store overflater i offentlige steder, haller og treningssentre. Et annet utstyr som brukes av ansatte er feiemaskiner, poleringsmaskiner, dampmaskiner og rengjøringsroboter. Hver av slike selskaper bruker kjemiske midler for å utføre ulike tjenester. Andre midler brukes i institusjoner som sykehus eller legesentre, og andre på kontorer, offentlige etater eller skoler.

Moderne rengjøringsprodukter er helt trygge for mennesker og samtidig ekstremt effektive når det gjelder å bli kvitt all slags smuss, som noen ganger er veldig plagende og vanskelig å fjerne. Takket være disse midlene kan man ikke bare rydde effektivt, men også bli kvitt ubehagelig lukt.

Et profesjonelt rengjøringsselskap som tilbyr omfattende rengjøringstjenester, har ikke bare passende utstyr, men også effektive midler som bidrar til at de ansatte kan oppfylle sine plikter.

Flyttevask er en tjeneste vi har levert i mange år, og vi har lang erfaring med den. Produktene vi bruker er av høy kvalitet, de kan rengjøre selv den mest gjenstridige smuss og flekker. Flyttevask er laget med due diligence. Vi sørger for at hver krone i leiligheten blir rengjort. Vi vet hvordan rensligheten til nylig leide eller kjøpte leiligheter verdsettes. Det faller ut at hver leilighet etter å ha forlatt den ser fin og ren ut. For å få det til, bare ta kontakt for å ordne detaljene i samarbeidet. Ikke vent, bare ring! Leiligheten din vil se ut da du flyttet inn!