Rengjøring av kontorer og forretningslokaler

Renhold i Oslo

Når du driver en bedrift og har ditt eget kontor, er det veldig viktig å ha et ryddig og rent arbeidsmiljø. Hvis du inviterer kunder og forretningspartnere til kontoret, er det nødvendig at du tar vare på det rene og attraktive utseendet på kontoret ditt, fordi det er visittkortet til bedriften. I tillegg bringer du og dine ansatte mye tid på kontoret, så arbeidsmiljøet bør være rent, fordi det ikke har bare påvirkning på helse og sikkerhet, men også på komfort og kvalitet på utført arbeid.

Derfor er det spesielt viktig å velge et erfarent rengjøringsfirma som tirbyr en omfattende og profesjonell service. I et slik vaskefirma bør jobbe kvalifisert personell som utgjør sine oppgaver med den største omhu og tilpasser rengjøringstilbudet til kundenes behov.

Flyttevask Mesteren har omfattende rengjøringserfaring og kan skyte av et stort antall fornøyde kunder.  Firmaet vårt består av fagfolk som du kan stole på. Våre ansatte er opplært og har alle nødvendige teoritiske og praktiske ferfigheter, så de utfører sitt arbeid raskt, grundig og kvalitativ. Spesialister som gjør jobben sin hver dag, håndterer de mest vedvarende forurensningene og vet  hvordan de skal oppnå perfekte resultater, fordi de bruker spesielle høykvalifisertsvaskemidler. Disse rengjøringsmidlene sørger også for at renholdet i kontorlokaler varer lenger.

Firmaet har i tilbudet mange aktiviteter som rengjøring av gulv, kasting av søppel, rengjøring av vinduer og oppfriskning av kontoret generelt. Vi planlegger gjennomføringen av hver oppgave og gir en garanti for hver rengjøring. Firmaet anbefaler også en tjeneste flyttevask for selskaper som ønsker å bytte hovedkontor og vil å legge fra seg ordre til fremtidige leietakere.

Ingen rot er forferdelig for oss!